Izvođači programa

Концерт „У знак захвалности Привреднику“

ДАРКО ХОРВАТИЋ, бивши питомац Фондације, мастер студент кларинета на Универзитету за музику у Грацу, је осмислио Концерт класичне музике, у знак захвалности Фондацији, чији је стипендиста био 3 године.
Концерт је одржан 19. марта 2014. године у Свечаној сали Градске куће с почетком у 19,30 часова, у организацији „Привредника“.
ДАРКО је извео програм са колегом, FRANCISCOM MORAISOM FRANCOM, мастер студентом гитаре на истом Универзитету. Франциско је Португалац, носилац многих националних и интернационалних награда, па и престижне награде 1. гитара Европе за 2013. годину.
Пред препуном салом „Привредникових“ чланова, добротвора, сарадника, бивших и садашњих питомаца и штићеника, различитих професија, млади, успешни уметници су готово виртуозно извели дуетски програм за гитару и кларинет, за који су сами урадили аранжман.
Даркова пажња и труд уложен у реализацију овог културног дешавања је најречитији доказ да бивши питомци „Привредника“ негују основну идеју, делују као чланови и стални амбасадори наше заједничке Фондације, дарујући несебично свој таленат у чији напредак и развој је „Привредник“ некад улагао.